čtvrtek 21. září 2017

Knihy na recenze (nakladatelství Mystery press - Nebudete se bát ničeho zlého, portál Chrudimka.cz - Prozření Mary Dyerové, Proměna Mary Dyerové)

Přicházím s novými knihami na recenze.

Mám velikou radost, protože se mi podařilo navázat novou spolupráci, a to s nakladatelstvím Mystery press, pro které budu recenzovat knihu Nebudete se bát ničeho zlého.

Portál Chrudimka.cz rozšířil svoji spolupráci také o nové nakladatelství, a to Slovart, a tak si brzy budete moci přečíst recenze hned na dvě knihy - Prozření Mary Dyerové a Proměna Mary Dyerové.

Nyní si knihy přiblížíme prostřednictvím anotací.





Nebudete se bát ničeho zlého

John Searles


Jistě jste si všimli, že ráda čtu thrillery, a po přečtení anotace, byla tato kniha jasnou volbou.


Anotace:

DVĚ SESTRY. JEDNO TEMNÉ TAJEMSTVÍ…

Jedné zasněžené zimní noci vezmou rodiče svou dceru Sylvii s sebou na tajemnou schůzku do nedalekého kostela. Zatímco dívka čeká v zaparkovaném autě, jsou její otec i matka za nejasných okolností brutálně zavražděni.

Dospívající dívka, žijící po tragické události v péči starší sestry, se rozhodne na vlastní pěst zjistit, co se té osudné noci v kostele doopravdy stalo a kdo nese zodpovědnost za smrt rodičů.

Během neúnavného pátrání se vrací do let předcházejících zločinu i do období těsně poté a postupně odhaluje temné a nelítostné události, které navždy změnily osud celé její rodiny, včetně jí samotné…





Prozření Mary Dyerové

Michelle Hodkinová


Kniha s nádhernou obálkou a stříbrným názvem mě upoutala také svojí anotací. Jedná se sice o knihu určenou mládeži, ale věřím, že se bude líbit i mně.


Anotace:

Když se Mara Dyerová probudí jednoho dne v nemocnici a vůbec netuší, jak se tam dostala, má pocit, že život už nemůže být podivnější. Může. Věří, že za nehodou, při které zemřeli její přátelé, musí být něco víc. Nemýlí se. A po tom všem, čím si prošla, nevěří, že by se mohla ještě někdy zamilovat. Plete se.





Proměna Mary Dyerové

Michelle Hodkinová


Druhý díl trilogie o Maře Dyerové si nemohu nechat ujít. A jsem připravená, že budu netrpělivě vyhlížet třetí, snad se ho dočkáme.


Anotace:

Věřila, že před svou minulostí dokáže utéct. Nedokáže. Věřila, že všechny její problémy jsou jen výplodem její mysli. Nejsou. Nevěřila, že po tom všem, čím si prošla, před ní kluk, kterého miluje, ještě něco tají. Mýlila se. Druhý díl slavné mysteriózní trilogie.




Co říkáte na moji volbu? Četli jste některé z knih?


2 komentáře:

  1. Nebudete se bát ničeho zlého už mám doma celkem delší dobu, ale stále jsem se ke knize nedostala. Ale dost se na ni těším :-) Budu zvědavá na tvé dojmy :-)

    OdpovědětVymazat